Dip-dye.

Ik heb hoop wat artikels in te halen aangezien ik de afgelopen tijd heel weinig heb geblogt. Sorry daarvoor. Onder andere omdat ik geen insp...

Ik heb hoop wat artikels in te halen aangezien ik de afgelopen tijd heel weinig heb geblogt. Sorry daarvoor. Onder andere omdat ik geen inspiratie had is het bloggen me een beetje ontschoten. Gelukkig dwarrelen er weer wat ideeën door mijn hoofd en aangezien ik vandaag ziek ben geworden, (Buikpijn, misselijk, hoofdpijn, overal pijn...) heb ik lekker de tijd om die ideetjes uit te werken. Een van die ideeën is een artikel over dip-dye.

In de zomervakantie heb ik na lang vragen (En stiekem ook zeuren, haha.) mijn haar mogen verven in een 'apart' kleurtje. Het is niet zo dat ik heel mijn haar heb geverfd in dat aparte kleurtje, alleen de puntjes van mijn haar. Zoiets heet een dip-dye.

Samen met 2 vriendinnen ging ik dus mijn haar 'dip-dyen'. Bij de drogist kochten we het apartste kleurtje dat we konden vinden, (Aangezien je bij de drogist bij alleen maar kleuren als blond en bruin kunt kopen.) dat was paars/rood-achtig. De verf was van het merk Garniér, als ik het goed heb, want ik ben het een beetje vergeten. De prijs weet ik wel nog, €13,95. In mijn badkamer we gingen mijn haar verven. De badkamer is er zonder al te veel verfvlekken van af gekomen, alleen op mijn slaapkamer muur zat een verf druppeltje, (Vraag me niet hoe.) maar die is gelukkig alweer eraf gepoetst. Na 20 minuten mocht de verf er eindelijk uit gespoelt worden, ik was so excited en stiekem ook een beetje zenuwachtig! Na mijn haar uitgespoeld te hebben, het te gewassen hebben met verzorgende conditioner en het geföhnd te hebben, was dit het resultaat:

  
Dit wás het resultaat ja, want na ongeveer 2 weken was het er helemaal uit. Erg jammer. Ik weet niet wat ik en mijn vriendinnen fout hebben gedaan, (Misschien hebben we wel verkeerde verf gekocht, dat denk ik tenminste.) maar het was er dus héél snel weer uit. Gelukkig ga ik het binnekort weer doen, op kosten van mijn  lieve opa en oma, ter ere van mijn verjaardag! Natuurlijk laat ik het dan wel bij een kapper doen, die gespecialiseerd is in haren verven. Ik ben wel aan het twijfelen welk kleurtje ik in mijn punten wil hebben. Ongeveer dezelfde kleur rood, of toch iets anders? Wat vinden jullie? Hier wat inspiratiefoto's:
 
Zó mooi, maar ik heb geen krullen. :(
 
 
 
 
Zoals je ziet hebben de meisjes op de foto allemaal een beetje dezelfde haarkleur als ik. Welke vinden jullie het leukst? Persoonlijk vind ik de paars/roze dip-dye met de krullen het leukst, maar ik het jammer genoeg niet zulke mooie krullen. De blonde dip-dye vind ik ook heel leuk, maar ik denk dat die niet opvalt met mijn haarkleur. Iets nieuws, of zal ik mijn haar toch opnieuw rood laten dip-dyen? Wat vinden jullie?
 
 
 
Foto's: WeHeartIt


You Might Also Like

4 reacties

 1. Wauw, wat leuk ! Leuk dat je me volgt, ik ga je nu ook volgen ! :)

  ReplyDelete
 2. Dip dye vind ik echt te gaaf en wat jammer dat die mooie kleur er al uit was na twee weken. Het paarze vind ik wel heel mooi, maar bij jouw haarkleur moet het dan een donkerder paars (naar mijn gevoel) of weer rood, staat echt leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heel erg bedankt voor het advies ! =D

   Delete