Simple beauty.

Geen geld voor haarverf? Is je rode lippenstift net op? Wil je mooie lokken zonder teveel geld uit te geven? Ik weet wat simpele trucjes, m...

Geen geld voor haarverf? Is je rode lippenstift net op? Wil je mooie lokken zonder teveel geld uit te geven?
Ik weet wat simpele trucjes, met ingrediënten die iedereen in huis heeft!


Je haar uitspoelen met bier: Steel een flesje bier van je vader of je vriend en gebruik het bier om je shampoo of conditioner mee uit te spoelen. Je haar lijkt hier voller door en gaat glanzen. Het nadeel is wel dat je haar heel de dag naar bier ruikt, maar daar zijn ook middeltjes tegen!

Citroensap kun je gebruiken om je haar te blonderen. Natuurlijk word het niet heel barbie-blond, hooguit een paar tinten lichter. Dit is wel een heel leuk trucje voor in de zomer, en heel makkelijk. Het is de bedoeling dat je het op nat haar aanbrengt. Masseer het in en ga in de zon liggen of föhn het droog, and you are done!

Eet veel aardbeien, die maken je tanden witter. Ook zijn ze heel handig om je lippen te scrubben: Doop een halve aardbei in een beetje suiker en smeer dit over je lippen. Nog lekker ook!

Ei is ook goed voor je haar, het zorgt ervoor dat je haar gaat glanzen. Smeer een rauw ei in je haar (Ieuw!) en laat het intrekken. Spoel het daarna goed uit. Let op: Wel met koud of lauw water, anders gaat het ei stollen.

Zeezout is ontzettend goed voor je huid. Ken je dat, dat als je de zee in gaat, terwijl je een wondje hebt, dat het gaat prikken? Dit komt omdat het heel ontsmettend en genezend werkt. Een beetje zeezout mengen met honing en je hebt een zelf gemaakte scrub!

Voor mooie rode lippen kun je elke ochtend je lippen 'poetsen' met een tandenborstel.(Ik gebruik er een speciale tandenborstel voor.) Hou een tandenborstel even onder koud water, 'borstel' hiermee je lippen en je zult zien dat ze roder worden, zachter aanvoelen en ook ietsjes dikker lijken. Dit komt door een goede doorbloeding.

You Might Also Like

0 reacties